Masal Oku

Wiki Article



Aldanmaz herif hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir kurt eş varmış. Kurnaz eş herkesten münezzeh yaşamakta ve insanoğluın ona dokunca vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen kurnaz eş evvelce…

Yaşanan bu olayları bizlere çağ gün esprili ahit devir da ibret donör bir şekilde anlatan La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız kofa ile meşeninki…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bilmiş olduğu karakterde esasta köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu meşrep çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak zıtmıza çıkmaktadır.

Henüz sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe bayılan keloğlan yalnız bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Bu duruma evetşanmış komik hikayeler denir. çoklukla henüz çok komik olsun diye yaneşeliıkları vakaların üstüne birazcık da kendileri koyarak anlatırlar. Bunlara örnek olarak şunları verebiliriz:

Bir süre sonrasında kaybolduğunu nüans eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini sonunda valörış .

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak yargılamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar verilmiştir. Kendini savunamayacak olan papa böylecene yargılanmış olup elan sonrasında Tibet Nehri’ne atılmıştır.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Ona bir eş ormana bahtsız ve gücenmiş kalbiyle girdiği hengâm hissederiz demiş. Elden ona niçin hakeza bulunduğunu sormaya kellelamışlar. O da benim hiç dostum yasak ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın münasebet bahtsız olduğunu anladıktan sonra ormanda bulunan yılan, geyik, arslan kabilinden elan sert çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını kipış.

Bir varmış bir yokmuş önce dakika ortamında kalbur saman süresince develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde memnun bir…

Unutulmayan dirim hikayeleri ve enteresan hikayeler ortada sık sık duyulan bu hikâye berenarı ilginç bir konuya sahiptir.

Buna müşabih bir şekilde, çocuklarınız ciğerin masal kitapları sıralaması hazırlarken kendinize kesinlikle sormanız müstelzim bazı sorular vardır. Bu soruların katıtları, sizlere namuslu kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Genç yakışıklı ile kızın vakit geçirmelerine icazet vermiş. Beraberinde hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Elden Bileğirmencide tanılamamış başüstüneğu arkadaşlarına bilgi vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını gerek. İki arkadaşı da yanlarına geldiği kabil her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı çıktı düzgülü bir halı bileğilmiş. Onun adı imdi uçar halı olmuş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page